Cervesa artesal NO ECO Productor: REDHOP SALOMÓ S.L. La Vermella cervesa artesana d'alta fermentació. Estil: Vermella amb baix nivell d'amargor ALC. 6.5% 333 ML Cervesa fresca amb molts notes... Mostrar més florals, molt equilibrat. No està filtrada ni pasteuritzada i amb el temps l'olor perd intensitat. Poc a poc adquireix un sabor acaramel·lizat.
Conté antioxidants molt potents. La remolatxa és molt rica en sucres, però tot i així el valor calòric és moderat (30 Kcal per 100 g de porció... Mostrar més comestible), perquè l’assimilació és més lenta gràcies a la fibra. La remolatxa és rica en vitamines del grup B, sobretot en les vitamines B1, B2, B3, B6 i especialment B9. Totes tenen un paper molt important en l’assimilació dels hidrats de carboni per part del sistema nerviós.
orientativament d'1 kg de faves amb la tavella surten 300 g
Les faves són les llavors del fruit de la favera (Vicia faba) que pertanyen al gènere de les fabàcies.... Mostrar més És una planta anual herbàcia robusta que pot superar el metre d’alçada. Fa unes inflorescències amb pètals de color blanc o rosat amb taques negres. Se sembren a la tardor i es recol·lecten a la primavera, entre l’abril i el juny.
És una bona font de nutrients saludables, posseeix un alt contingut d'aigua, al voltant del 95%, i un baix contingut energètic. Entre les vitamines que aporta destaquen les dels grup A, C,... Mostrar més B destacant principalment el seu contingut en folats. Pel que fa als minerals conté calci, fòsfor, ferro, potassi i magnesi. Alhora també destaca el baix contingut en hidrats de carboni i l’alt contingut en fibra. D'altra banda, les fulles de l'escarola contenen un compost anomenat intibina, que és el responsable del seu sabor amarg i dels beneficis digestius que se li atribueixen.
Les múltiples propietats del gingebre es deuen sobretot a la seva riquesa en olis volàtils .
També posseeix substàncies fenòliques (denominades gingerols,... Mostrar més shoagoles i gingerones), enzims proteolítics, àcid linoleic, vitamines (especialment vitamina B6 i vitamina C) i minerals (calci, magnesi, fòsfor i potassi).